Välkommen!

Höstterminen -20

Nu är vi tillbaka! Vi har precis flyttat in igen i våra nyrenoverade, fina lokaler på Pipersgatan.

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till ett nytt spännande och lärorikt skolår!

Söka skola 2021

Till alla er som har barn som står i kö till förskoleklass med start höstterminen 2021

I och med den pågående smittspridningen av Covid-19 har vi beslutat att inte arrangera något fysiskt informationsmöte inför skolsöksperioden (15 januari-15 februari)

Vi återkommer före jul med en inbjudan till ett digitalt informationsmöte

DAGS ATT SÖKA SKOLA

• Har du barn som fyller sex år under 2021? Då är det snart dags att söka skola för att börja i förskoleklass till hösten.
  • Inbjudan till vårt digitala informationsmöte på Kungsholmens Friskola skickas ut före jul via e-post till alla vårdnadshavare som har barn födda 2015 och som då står i vår kö. Mötet kommer att vara i slutet av januari.
  • Även om ert barn står i vår skolas kö så måste ni söka skolan via Stockholm stads system för – Söka skola stockholm.se/sokaskola Om du inte kan söka webbaserat söker du via blankett som finns på ”Söka skola”.
  • När ni söker via Stockholm stads webbaserade tjänst så bekräftar ni er önskan om att få en plats på vår skola och antagningen kommer att göras utifrån de urvalsgrunder (antagningsregler) som gäller för vår skola.
  • Ansökningstiden är den 15 januari till och med den 15 februari 2021.
  • Du gör din ansökan digitalt via e-tjänsten Söka skola – Stockholm. Länken kommer att finnas tillgänglig den 15 januari på se/sokaskola
  • Har du frågor om ”Söka skola” är du välkommen att kontakta Stockholm stads Kontaktcenter på telefon 08-508 11 550.
  • Från och med den 25 mars kan du logga in i e-tjänsten och se vilken skola ditt barn blivit erbjuden plats på och signera plats med mobilt BankID.

Logga i på SchoolSoft här

(Skolans intranät för vårdnadshavare )

Rektor: Cecilia Ulvegård

cecilia.ulvegard@kungsholmens-friskola.se