Välkommen!

Höstterminen 2019

Våra lokaler på Pipersgatan 18 kommer under hösten att stambytas och renoveras. Vi startar därför vår verksamhet i Pampasområdet, på Ekelundsvagen 16, höstterminen 2019.

Vårterminen 2020 beräknar vi att flytta tillbaka till nyrenoverade, fina lokaler på Pipersgatan. Önskar ni ställa ert barn i kö klicka på Köanmälan, överst.

Söka skola

DAGS ATT SÖKA SKOLA

• Har du barn som fyller sex år under 2020? Då är det snart dags att söka skola för att börja i förskoleklass till hösten.
  • Inbjudan till vårt informationsmöte på Kungsholmens Friskola skickas ut före jul via e-post till alla vårdnadshavare som har barn födda 2014 och som då står i vår kö. Mötet kommer att vara i mitten av januari.
  • Även om ert barn står i vår skolas kö så måste ni söka skolan via Stockholm stads system för – Söka skola stockholm.se/sokaskola. Om du inte kan söka webbaserat söker du via blankett som finns på ”Söka skola”.
  • När ni söker via Stockholm stads webbaserade tjänst så bekräftar ni er önskan om att få en plats på vår skola och antagningen kommer att göras utifrån de urvalsgrunder (antagningsregler) som gäller för vår skola.
  • Inför skolsöksperioden skickas i januari en broschyr med information ut från utbildningsförvaltningen i Stockholms stad.
  • Ansökningstiden är den 15 januari till och med den 15 februari 2020.
  • Du gör din ansökan digitalt via e-tjänsten Söka skola – Stockholm. Länken kommer att finnas tillgänglig den 15 januari på stockholm.se/sokaskola.
  • Har du frågor om ”Söka skola” är du välkommen att kontakta Stockholm stads Kontaktcenter på telefon 08-508 11 550. Skolan har ingen möjlighet att svara på frågor på telefon under skolsöksperioden.
  • Från och med den 25 mars kan du logga in i e-tjänsten och se vilken skola ditt barn blivit erbjuden plats på och signera plats med mobilt BankID.

Logga i på SchoolSoft här

(Skolans intranät för vårdnadshavare )

Rektor: Cecilia Ulvegård

cecilia.ulvegard@kungsholmens-friskola.se